perjantai 20. joulukuuta 2013

20. Kesäilyä


Postaus jatkuu näköjään samalla teemalla kuin aikaisempi ;D! Tää ei kyllä oikeasti ollut yhtään tarkoitus, mutta näköjään tää joulukalenteri on kaikkea muuta kuin jouluinen… Lupaan kyllä että ensipostaus on superhyper jouluinen, näiden kaikkien jouluttomien postausten tähden!! 

Muuten, huomenna on vuoden lyhyin päivä! Jo nyt, vastahan oli kesä 0.0 Se on musta aivan mahtavaa, sillä päivät alkaa nyt pidetä <3 Joten pimeimmän päivän kunniaksi on luvassa muutamia kuvia viime kesältä, tai noh, alkusyksyltä. Kuvat eivät ole Akemista eikä niitä ole kuvattu edes oikealla kameralla :D
Kuvat on pikkusiskoni Umista (vielä stok kropallaan) ja ne on otettu iPhonellani. Todellsia arkiston hirviöitä, siis ;>!








Ahh.. Kesäisiä värejä <3












 Tänään muuten alkoi joululoma! Mahtavaa, en vieläkään tajua tätä :D Olin aivan unohtanut että se alkoi jo… Tää on se hetki jota oon odottanut siitä asti kun astuin ensimmäistä kertaa meidän koulurakennukseen kesäloman loputtua! Ja nyt se alkoi! Tuntuu vapaalta ja helpottuneelta :)








Loppuun nostalgioiden nostalgia, nimittäin umi paketissaan! ensimmäiset Pullipkuvat joita ikinä otin ;)

4 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä vastahan oli kesä !

    VastaaPoista
  2. Harmittaa etten ole ehtinyt käydä täällä tai toisessa blogissasi pitkään aikaan. :c Kiireitä on riittänyt kuitenkin joulussa, omien nukkien kanssa puuhaillessa ja muussa, mutta ei siitä sen enempää, pääasia että ehdin viimeinkin kommentoimaan tänne. :D

    Ihanaa nähdä noin kesäisiä kuvia; kivaa vaihtelua joulukuville sekä ikkunasta näkyvälle synkähkölle maisemalle. :3 Umi on kyllä tosi suloinen ja pirteän näköinen. c:

    Nyt lähdenkin sitten selailemaan edellisiä postauksiasi jotka olen missannut.~ :D

    > dandelion-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ei haittaa! ;) Ei tarvitse potea huonoa omatuntoa ette ole käynyt täällä, tosi kiva kun tulit nyt!

      Tosi hyvä jos pidät kuvista :> Mua nimittäin suorastaan nolotti julkaista ne, ajattelin että ne ovat niin vanhoja ja huonolaatuisia :D

      Ja siitä selailemaan vaan;)! Sait mut tosi hyvälle mielelle kun puhuit mun blogista sun kommentissasi niin kivaan sävyyn~ Kiitos!!

      Poista

Kommentit piristävät aina! ♥